Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

BREVET ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2012

Πλεον για μένα είναι κλασσικό το συγκεκριμένο μπρεβέτ, είναι από αυτά που θέλω οπωσδήποτε να κανω μεσα στην χρονιά .Ετσι και φετος ηταν μεσα στα σχεδια μου τα οποια είχαν ως κορυφωση το συγκεκριμενο γεγονος με προοδευτικη δυσκολια.Αστρος –Σπαρτακιαδα - Χαλκιδα .
Η εκκινηση στο γνωστο σημειο οπου φετος γινοταν ΧΑΜΟΣ!!! 140 αθλητες ερασιτεχνες χομπιστες ειχαν κατακλυσει την παραλια της Χαλκιδας .Παρολη τη κοσμοσυρροη το προγραμμα τηρηθηκε με ευλαβεια και ακριβως στην ωρα μας φυγαμε (Μπραβο Παυλο). 






Η εκκινηση με βρηκε σε ένα από τα τελευταια μεγαλα γκρουπ το οποιο οδηγουσαν οι Μπλε.Μεχρι την 1 η ανηφορριτσα τους ακολουθησα τζαμπαδακι και μετα εγιναν τα γνωστα , το γκρουπ εσπασε και ο καθενας τραβηξε τον δρομο του .Προς τον Παγωντα συναντησα τον Chris man

Chris Man VS Παγωντας





 και εδεσε η συνταγη με ψιλη κουβεντουλα και μαζευοντας διαφορους φτασαμε μεχρι την κορυφη μια μεγαλη παρεα.ειχα αποφασισει να μην αγχωθω και να το ευχαριστηθω οποτε τους αφησα να φυγουν γιατι βιαζοσαντο .
Παρολη την ψυχρα δεν χρησιμοποθησα στην κατηφορα το αντιανεμικο και πριν το Μαντουδι τους ξανασυναντησα ψιλοοργανωθηκαμε και φτασαμε μεχρι Στροφυλια ψιλογκρουπαρισμενοι.
Εκει γνωρισα και τον Αντωνη Συκαρη ο οποιοςε 1η χρονια φετος στα μπρεβετ μου ειπε ότι πηγαινε για 18 στα 18!!!!!! Ένα μεγαλο μπραβο και τα σεβη μου.


Στην επομενη ανηφοριτσα μεχρι Αγια Αννα μας προλαβαν και πολλοι Μπλε (Δim Zaf Χρηστος Περικλης κλπ) και ετσι απολαυσαμε μεχρι την Αγια Αννα την φοβερη θεα του Αιγαιου.
Αυτό το κομματι της διαδρομης εχει πολύ πλακα γιατι αυτοι που κατεβαινουν γελανε ενώ αυτοι που ανεβαινουν στην καλυτερη βριζουν (πλην ελαχιστων περιπτωσεων που χαμογελανε αλλα πρεπει να είναι από το σφιξιμο).
Χαρουλα και Δημητρης με χαμογελο παντα μας περιμεναν για σφραγισμα και ευτυχως ειχανε και τροφοδοσια γιατι το μαγαζι στο χωριο ηταν κλειστο!!!
Μετ αρχισε το κλαμα μεχρι τον κεντρικο οπου και παλι ειχε ανηφορα αλλα δεν ηταν αυτό το εξωπραγματικο κομματι τςη Αγιας Αννας.
Dim Zaf Χρηστος Τολης Αλεξανδρος και αλλοι που δεν θυμαμαι τουρμπισαν και ετσι μειναμε παλι μαζι με τον Χρηστο και τσουκου τσουκου φτασαμε μεχρι την Κερασια .εκει αναγκαστικη σταση για να παραγγειλουμε τηλεφωνικως μακροναδα στο Καλαμουδι!!!
Στην σταση μας προλαβε και ο Περικλης και ετσι με χαλαρους ρυθμους χαζευοντας το απιστευτο τοπιο και αναμενοντας την κατηφορα μετα το Δρυμωνα και την μακαροναδα στο Καλαμουδι φτασαμε στο 2ο κοντρολ.
Παιδια αυτό δεν ηταν κοντρολ ηταν υπερπαραγωγη !!!!!! Τι νταουλια τι βιολια χοροι στο μαγαζι ,τραγουδια της ταβλας 3-4 οικογενειες ντυμενες με τα καλα τους και οι μπιγλιαρηδες ποδηλατες.οι ανθρωποι πρεπει να παθανε την πλακα τους αλλα το ιδιο παθαμε κι εμεις .Ηλπιζα σε απολυτη ησυχια αλλα κι αυτό εσπασε την μονοτονια και εδωσε άλλο αερα στο κοντρολ.
Κοσμος πηγαινε κι ερχοταν και εμεις καθομασταν και τρωγαμε και πιναμε μπυρες.Ηταν πολύ ωραια!!!! 


Ο Χρηστος προτεινε να μεινουμε εκει αλλα δεν ειχε το φορτηγο μαζι του ο Παυλος για να μας σκουπισει.

Βουρ στην κατηφορα κατά μονας και μεχρι την Λιμνη ειχαμε βρεθει ο Υρα ο Περικλης ο Πκοκκας ο Χρηστος και ο Τολης.Στο σθγκεκριμενο σημειο το ποδι του Παναγιωτη εβγαλε ένα αυγο και εκοψε ρυθμο με καντηλιασε για να φυγω και με εδιωξε πριν την ανηφορα.
Ευτυχως δεν ειχε ζεστη και η ανηφορα βγηκε πιο ευκολα από τις άλλες χρονιες στην κορυφη 10 λεπτη σταση στην βρυσουλα με τον Περικλη και μετα κατηφοριτσα και ανεβοκατεβασματα μεχρι το Μαντουδι.
Εκει σταση στο ποταμι στο «γνωστο μαγαζι» όπως ελεγε και το ροουντμπουκ και πραγματικα καναμε καλα και το γνωρισαμε.φαγαμε παγωτακι σουπερ ξυλακι την αραξαμε κανα μισαωρο χαλαρωσαμε

Bike Angels rulezzzzzzz



 και μας εμενε η ουρα.
Εκει ο καθενας εκανε ότι νομιζε και ετσι μετα από ένα δεκαλεπτο στην κορυφη μαζευτηκαμε παλι οι γνωστοι αγνωστοι περικλης Υρα Πκοκκας και ο Αργυρης (?) με παπουτσακι φλατ ελβιελα παρακαλω και πεταλια απο city το θηριο .
Παλι στην κατηφορα ο καθενας κατεβαινε όπως νομιζε αλλα τελικα στα Ψαχνα καναμε ένα γκρουπ και με χιλιες προφυλαξεις και τρομο περασαμε μεσα από Αρτακη και τερματισαμε!!!!!




Ηταν εκπληκτικα, το μπρεβετ αυτό πρεπει να κυρηχθει NATURA τοσο ομορφο είναι.












Ο καιρος ηταν ιδανικος για ποδηλατο με συννεφακια και αρκετη δροσια και η παρεα πολύ καλη.Σας ευχαριστω ολους οσους ποδηλατησαμε μαζι.
Παυλο Χαρουλα Δημητρη Χριστινα ευχαριστουμε γα την υπομονη και τα χαμογελα.Συγχαρητηρια και στον εμπορικο συλλογο που παρολο που οι καιροι είναι δυσκολοι βοηθησαν αρκετα. 
Αντε να σας πω και τι εφαγα !!!!! (Για τον Μακη)
Επειδη στην Σπαρτακιαδα σουρωσα αποφασισα σε αυτό το μπρεβετ να φαω πολύ
2 μπανανες και μια μπαρα μεχρι την Αγια Αννα 
1 σαντουιτς του μπρεβετα στην Αγια Αννα και ένα τζελακι και μια μπαρα
Μακαροναδα και μπυρα και κοκα κολα στο καλαμουδι
Μπαρα στην Λιμνη 
Παγωτο κοκα και μισο σαντουιστς στο γνωστο μαγαζι
Μισο Σαντουιτς στην κορυφη του παγωντα

Παντως τα ειχα χωνεψει πριν τα φαω !!!!

Ευχομαι του χρονου να τα ξαναπουμε και να σπασει και το 200αρι σε συμμετοχες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου