Αντε να γραψω κι εγω :

Το καναμε κι αυτο , ειχα ξανακανει διαδρομη με βροχη προπερσυ στο 300αρι του Γαλατα και φετος στην Σπαρτακιαδα αλλα τοση βροχη συνεχομενη και κρυο δεν ειχα ξαναντιμετωπισει.
Φυσικα αυτο δεν με κατεβαλε .
Χαθηκα και τραβαγα για Βιλλια ευτυχως ηταν καποιοι πισω μου και βαλανε τις φωνες βραχηκα κρυωσα κυνηγαγα τον πκοκκα (δεν τον επιασα!!!! μεχρι την επιδαυρο) αλλα το ευχαριστηθηκα.
Παλι οι θεωρειες περι γκρουπ κλπ πηγαν στον βροντο απο τα 215 χλμ ζητημα να ποδηλατησα με παρεα (οχι γκρουπ) τα 80 εκ των οποιων 60 με τον Σακη και καμμια 15 αρια με τον Μαβερικ.
Συναντησα κατα διαστηματα τον Κωστα 1970- Ροκαρολλα -Ξενια -Γιωργο speed ster (μπραβο Γιωργο!!!!!) -γκρουπ Μαλουτα αλλα δεν κολλησα με κανενα.
Βροχη απιστευτη τα γυαλια θολωνανε συνεχεια δεν εβλεπα τιποτα και σε συνδυασμο με την γκαβομαρα η διαδρομη ητανε επικινδυνη.θυμαμαι χαρακτηριστικα μια τεραστια λακκουβα μετα το Αμονι που ευτυχως ειχε κομματια ασφαλτου γυρω γυρω και μπορουσες να συμπερανεις οτι επρεπε να την αποφυγεις .
Οι στασεις ητανε απαγορευτικες και προσπαθησα να κανω οσο το δυνατον λιγοτερες και βγηκανε συνολο γυρω στις 1.30 ωρες και η καθαρη ωρα κινησης 9.25 λεπτα με μωτ 22.6.
Σου ειπα σκουληκι ελα να καψουμε λιπος αλλα δεν ηρθες .... εχασες.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον πκοκκα που μου δανεισε το αδιαβροχο του στην επιδαυρο στον Σακη για τα 2 σουβλακια στον Ισθμο και στην Πεπα που μας εδωσε την ευκαιρια να μαζοχιστουμε παλι ομαδικα .
Να μαζευτουμε παλι σε ενα μηνα να το ξανακανουμε ......


Παω να παρω αντιανεμικο και αδιαβροχο