Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

BREVET ΑΤΤΙΚΗΣ 2013

Λοιπον μετα πο 1 εβδομαδα σχεδον και περιμενοντας να ζεσταθει το νερο για να κανω μπανιο μετα την 1η εσωτερικη προπονηση, ειπα να συμμαζεψω τις αναμνησεις μου και τις σκεψεις μου.Μεγαλη ωθηση μου εδωσαν οι παραινεσεις γνωστων αγνωστων ότι πρεπει να γραψω και όπως είναι γνωστο οπου γαμος και χαρα ο μπρεβετας πρωτος 
Να ξεκινησω με την προμπρεβετικη περιοδο. Φετος λογω δουλειας η αγαπη αργησε μια μερα και αραχισα να κανω ποδηλατο μετα το 300αρι σχεδον αρχες Αυγουστου, του εδωσα να καταλαβει καθως ειχα ηδη γραψει 820χλμ με 14000 υψομετρικα (pas mal). Βεβαια τα περισσοτερα ηταν Υμηττο και αυτό σημαινει ότι δεν ειχα βαση αλλα οπωw εχει πει και ο θειος Χαρης εμεις παμε με τις αναθυμιασεις…..
Ξυπνημα στις 5 πρωι μακαρονια με ελιτσες για πρωινο και καβαλα στο ποδηλατο κατευθυνομενος προς το ραντεβου στο σπιτι του Ακη l etat c’est moi.
Το παρεακι ηταν μαζεμενο εκει , με πιασανε στο δουλεμα για το φως στο κρανος αλλα ηταν πετυχυμενα … ανθρακωρυχος οδοντιατρος κλπ χαχχαχαχαχαχαχαχαχα αλλα και για το τσαντακι το οπιο ειχε κλασσικα πραγματα για ένα μπρεβετ μεσα , 1 λαστιχο 3 σαμπρελλες 2 συρματοσχοινα 4 μπαρες 2 τοστ 2 τζελακια μωρομαντηλα κλπ.
Γαμω τα καμπανιολο και τα μπουαγιω μου μεσα πιανει τον συντροφο λαστιχο στα πρωτα 20 μετρα , 15 ανθρωποι ψαχναμε να βρουμε τρομπα που να δουλευει σωστα αλλα και φως για να το αλλαξουμε τελικα τα καταφεραμε, μπορω να πω ότι η παρεα ειχε συμπνοια σε αυτό το κομματι της διαδρομης.
Φτασαμε στο Γκαζι , ωραια πραματα εκει μεγαλη ουρα 
Όνομα: P9220362.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 68,3 KB 
αλλα ολοι ηταν γελαστοι και χαρουμενοι, πιο πολύ από ολους όμως ηταν οι κοντρολλιερηδες. Σφραγισμα και βουρ για παραλιακη .Πηγαιναμε σαν κυριες και σταματησαμε σε όλα τα φαναρια στην Θησεως.
Στην παραλιακη αρχισε το παραμυθι, μπηκαν μπροστα εναλλαξ ΖΑχα Ανδρεας Τακης Ξουρμαν και αλλοι που δεν εβλεπα γιατι ημουν στην μεση και δωσανε ένα πολύ καλο και ανεκτο ρυθμο , τετοιον ώστε να φτασουμε στο Σουνιο σε 2 ωρες .
Το τρενο μαζευε κοσμο και ανοιγοκλεινε σαν φυσαρμονικα και ο ρυθμος ανεβαινε.Ευτυχως επαθε η Ειρηνη λαστιχο και πηγαινε με 200 watt και μεινανε πισω ο Παρης ο Rumblefish ο Τσελιγκας ο Ατλας ο Διαμαντοφλογος και άλλος ενας φιλος (συγγνωμη δεν ξερω το ονομα του) και μολις το πηρα χαμπαρι βρηκα την ευκαιρια που ζητουσα να την κανω και αραξα πανω από μια παραλιουλα πολύ ωραια και πολύ αντιποδηλατικη (που πας ρε Καραμητρο ενώ εχει τετοια ωραια θαλασσα σημερα) και περιμενα κανα 5 λεπτο να με μαζεψουν ετσι και εγινε . Με πιο ηρεμους ρυθμους και ευκαιριες για φωτο 
Όνομα: P9220370.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 34,5 KBΌνομα: P9220371.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 31,3 KB
φτασαμε Σουνιο σε 2.30ωριτσες σφραγισαμε γρηγορα γρηγορα γιατι ειχαμε να κανουμε ένα 20 λεπτο στο Λαυριο στο φουρνο.
Όνομα: P9220372.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 78,5 KB
Πραγματι το καναμε τα δωσαμε όλα και τα φαγαμε όλα (2 τοστ)+1 κοκα και ξεκινησαμε για την Λαυριου.
Μπηκαμε μπροστα ο Ατλας και εγω και συννεοηθηκαμε μολις φτασουμε στην αρχη της Λαυριου να την κανουμε για πισω , ενώ πουλησαμε μουρη μεσα στο Λαυριο που δεν φυσουσε.
Όνομα: P9220375.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 62,8 KBΌνομα: P9220376.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 65,3 KB
Στην Λαυριου τελκικα η κατασταση δεν ηταν και τοσο τραγικη και μαλιστα παραλιγο να φαμε και βροχα….τελικα ηταν μονο μερικες σταγονες .Εκει που επεσε ξυλο και δεν του φαινοτανε ηταν στην διαδρομη μετα την Λαυριου προς το Κορωπι εκει φυσουσε και οι ανηφοριτσες κανανε δυσκολη την αποστολη.Τεσπα δεν μασησαμε και φτασαμε για το 2ο 20 λεπτο στο Κορωπι σε συνολικο χρονο 4.31 .Εκει τελικα το καναμε 30 λεπτο γιατι ηπιαμε και καφε και φαγαμε τυροπιτουλα .Εξαλλου οι κοντρολιερηδες ηταν εξαιρετικοι και οι καρεκλες μια χαρα.
Όνομα: 1262773_10201222358573406_797556644_o.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 61,2 KB
Αντε καβαλα παλι για Σχινια , εκει παρολο τον κοντρα αερα δεν μου φανηκε πολύ δυσκολο κομματι ισως γιατι εβλεπα τους απεναντι που πηγαινανε πριμα και σκεφτομουν και εγω την ευκολια της επιστροφης.Επιπλεον ο σιμιγδαλενιος χαλβας και η κιμαδοπιττα ειχανε γινει στοχος Νο 1 για μετα το κοντρολ.
Στα Σπατα εξαφανιστηκε και ο Διαμαντοφλογος , ο οποιος ειχε πονηρο σχεδιο : αφου μας εβγαλε την Παναγια στην Λαυριου και γενικως όταν εμπαινε μπροστα «χαθηκε» και καλα και γυρισε πισω ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ(με παχυ λ)
Σε 6.51 φτασαμε Σχινια , πολλοι φιλοι εκει Ο Δημητρης ο Πκοκκας ο Δαμιανος πλακιτσα γελιο θαλασσιτσα και τσουρεκακι + κοκα για αναπληρωση.
Όνομα: P9220386.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 79,0 KB
Εκει καναμε 10 λεπτο γιατι το 20 λεπτο θα το καναμε στον χαλβα. Με στοχο πλεον σοβαρο και οραμα ξεκινησαμε ποδηλατωντας γερα αλλα η μοιρα ηταν σκληρη ….. το μαγαζι ηταν κλειστο !!!! ΑΙΛΕΟΣ!!!!
Ο καλος ο μπρεβετας δεν το βαζει κατω και βαζει νεους στοχους παντα εκτος από τον τερματισμο , αυτή την φορα το ρυζογαλαδικο στην Μαραθωνος… εκει φτασαμε και το ρυζογαλακι + η κρεμα σοκολατα στα καπακια ηταν ότι επρεπε.
Όνομα: 1294259_10201222359053418_1904883238_o.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 58,8 KB
Με τετοια καυσιμα και τον αερα από πισω τα 40 χλμ ηταν παιχνιδακι και η παρεα ξεκινησε παλι χωρις τον Τσελιγκα (ειχε μεινει πισω καθως απογοητευτηκε με τον χαλβα) δυνατα για Σταυρο.
Όλα κυλησαν ομαλα, καπου σπασαμε λογω διαφορας δυναμικοτητας και ο Στελιος με τον Παρη και τον άλλο φιλο ξεφυγανε λιγο αλλα τους προλαβαμε παρακατω παρολο που ειχαμε σταματησει σε ένα περιπτερο για να πιουμε μια κοκα!
Μετα τον Σταυρο η κατηφορα ηταν πολύ καλη και φτασαμε αισιως στο Γκαζι οπου και παραδωσαμε στον γελαστο Νικο την καρτουλα μας με συνολικο χρονο 9.30 περιπου 
Περασαμε πολυ καλα δεν κουραστηκαμε πολύ και ηταν μια καλη προπονηση βασης για την Σπαρτακιαδα .
Στο θεμα του παρκινγκ στο Γκαζι να διαφωνησω με τους φιλους που ειχανε παραπονα, το συστημα δουλευε αψογα , δεν σε αφηνανε να μπεις μεσα για κανενα λογο , μου φερανε το ποδηλατο εξω παλι για να παρω κατι που ξεχασα και στην τελικη μπρεβετ καναμε ας περιμενουμε και 5 λεπτα να παρκαρουμε , στην Γαλλια περιμεναμε 5-6 ωρες να ξεκινησουμε.(μπορει να λεω και λιγο το εχω ξεχασει εχουν περασει πολλα χρονια και γερναω) 
Επισης και για το περιπτερο της πεπα μην κανουμε παραπονο μια χαρα ηταν η βολτα μεσα στην εκθεση ακομα και με τα τακουνια, εξαλλου ένα χαρακτηριστικο των μπρεβετ είναι να ψαχνεις να βρεις και τον δρομο , δεν το καναμε καθολου στην διαδρομη αρα καπου επρεπε να το κανουμε…. 
Συνολικα εκανα 9.30 και ποδηλατησα 7.40 μια χαρα δηλαδη χαλαρουιτα.
Εφαγα λιγο σε σχεση με αλλα 
2 τοστ
1 τυροπιττα
1 καφε
1 τσουρεκι
1ρυζογαλο + κρεμα σοκολατα στο καπακι.
5-6 κοκα κολες
Ευχαριστω την παρεα
ΑΤΛΑ ο οποιος εκανε και επισκευες στο δρομο και αναλυσαμε και το ημερολογιο ενός μπρεβετα με ιδιαιτερες επισημανσεις το που τρωει ο καλος μπρεβετας κλπ 
Αριελ ανεχτηκε ολες τις παραξενιες μας και τα σχολια για γυναικες οδηγους
Συντροφο Παρη πολύ υπομονετικος και πνευματωδης όπως παντα, αν και θα μπορουσε ανετα να είναι με τους Α.
Εκανε και κορυφαια κινηση και στην σταση στο ρυζογαλαδικο που εριξε 2 σταγονες ο ουρανος και εβγαλε χαρτομαντηλο να καθαρισει το ποδηλατο με την βοηθεια του νερου.
Τσελιγκα δεν εβγαλε κιχ οσο κι αν πηγαιναμε , απλως καποια στιγμη εξαφανιστηκε προς τα πισω αθορυβα
Rumblefish ηρεμη δυναμις
Διαμαντολογο ….. τραβηξε γερα μεχρι που χαθηκε
Τον φιλο που μας ανεχτηκε για 200 χλμ ενώ ηταν αρκετα πιο δυνατος 
Μπραβο στους διοργανωτες και στους κοντρολλιερηδες που θυσιασαν 2 Κυριακες μακρυα από τις οικογενειες τους και τους φιλους τους για να κανουμε την πλακα μας.
Κορυφαια σκηνη επι της παραλιακης , … Ζαχας κανει 2 λεπτο 3 λεπτο κατι σε λεπτο τελοςπαντων και προσπερναει το τραινο από αριστερα . Τυπος τρωει τζελακι είναι σε 2πλο στιχο από εξω και κακως πεταει το χαρτακι αριστερα του με δυναμη …. Ο Ζαχας στο τσακ την γλυτωσε αλλα ο τυπος όχι, του τα χωσα λιγακι και αναγνωρισε το λαθος του.

Λοιπον με τους αγωνιαρηδες θα τα πουμε στην Σπαρτη με το καλο τρωγοντας πιτσουλα και μακαρονια με τους καθαρους μπρεβεταδες στο Καλαμουδι για μακαροναδα με κοκκορα και μπυριτσα 
Και του χρονου με υγεια 
Όνομα: P9220388-001.jpg Εμφανίσεις: 0 Μέγεθος: 87,5 KB



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου